Елементи: Периодниот Систем
원소 주기율표: 118 원소
Периоден Систем
원소 주기율표
Дома
Спореди
비교
Поставки
설정
Лист
목록
Преведи
번역하기
Преведување
번역
За
정보
Генерално
일반
Верзија
버전
Направено од Naveen CS
Naveen CS 제작
Кредити
크레딧
Побарај
검색
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
한국어 번역을 도와주세요!
Јазик
언어
Подржени јазици
지원되는 언어
Јазик на системот
시스템 언어
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
언어를 변경하려면 어플을 재실행해야 합니다
Политиси за приватност
개인정보취급방침
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
이 어플은 사용자의 정보를 수집하거나 저장하지 않습니다
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
검색하신 내용과 일치하는 원소가 없습니다
Резултати за
검색 결과
Елемент
원소
Елементи
원소
Дај мислење
평가
Контактирај не
문의
Подобри
업그레이드
Подобри за повеке функции
업그레이드로 추가적인 기능 사용해보세요
Карактеристики
기능
Дали ви се допаѓа апликацијата
이 어플을 즐기고 계신가요?
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
스토어에서 이 어플을 별 5개로 평가해주세요!
Испрати
보내기
Испратете повратни информации
피드백 보내기
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
업그레이드를 결제해서 아래의 기능들을 이용해보세요!
Отстрани реклами
모든 광고가 사라집니다
Постави позадина
배경을 설정할 수 있습니다
Погледете детални информации за изотопи
동위원소에 대한 구체적인 정보를 볼 수 있습니다
Погледни повеќе слики за секој елемент
원소의 사진을 더 많이 볼 수 있습니다
Подесирај го изгледот на периодниот систем
주기율표를 마음대로 꾸밀 수 있습니다
Подеси ги кратенките за навигација
페이지 탐색 단축키 변경
* Можно со подобрување
* 업그레이드로 가능한 것들
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
개선하거나 고칠 점을 저희에게 제안해주세요
Затвори
닫기
Оклучено
켜기
Исклучено
끄기
Кредити на слика
이미지 출처
Дескрипција на верзија
버전 정보
Тема
테마
Светло
밝게

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.