Елементи: Периодниот Систем
No translations found
Периоден Систем
No translations found
Дома
No translations found
Спореди
Võrdle
Поставки
Eelistused
Лист
No translations found
Преведи
Tõlgi
Преведување
Tõlge
За
Firmast
Генерално
Üldine
Верзија
Versioon
Направено од Naveen CS
No translations found
Кредити
No translations found
Побарај
Otsing
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
No translations found
Јазик
Keel
Подржени јазици
Toetatud keeled
Јазик на системот
No translations found
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
No translations found
Политиси за приватност
Privaatsuseeskirjad
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
No translations found
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
No translations found
Резултати за
No translations found
Елемент
No translations found
Елементи
No translations found
Дај мислење
No translations found
Контактирај не
Tugiteenus
Подобри
No translations found
Подобри за повеке функции
No translations found
Карактеристики
Funktsioonid
Дали ви се допаѓа апликацијата
No translations found
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
No translations found
Испрати
Saada
Испратете повратни информации
Tagasiside saatmine
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
No translations found
Отстрани реклами
No translations found
Постави позадина
No translations found
Погледете детални информации за изотопи
No translations found
Погледни повеќе слики за секој елемент
No translations found
Подесирај го изгледот на периодниот систем
No translations found
Подеси ги кратенките за навигација
No translations found
* Можно со подобрување
No translations found
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
No translations found
Затвори
No translations found
Оклучено
Sees
Исклучено
Väljas
Кредити на слика
No translations found
Дескрипција на верзија
Versioonimärkmed
Тема
No translations found
Светло
No translations found

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.