Елементи: Периодниот Систем
元素: 周期表
Периоден Систем
周期表
Дома
首页
Спореди
比较
Поставки
设置
Лист
列表
Преведи
翻译
Преведување
翻译
За
关于
Генерално
通用
Верзија
版本
Направено од Naveen CS
Naveen CS 荣誉出品
Кредити
致谢
Побарај
搜索
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
帮助我们将此应用翻译为你的母语
Јазик
语言
Подржени јазици
支持的语言
Јазик на системот
系统语言
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
请重启应用以切换语言
Политиси за приватност
隐私策略
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
本应用不会收集或储存任何用户信息
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
未找到你需要的元素
Резултати за
结果
Елемент
元素
Елементи
元素
Дај мислење
评分
Контактирај не
联系我们
Подобри
升级
Подобри за повеке функции
升级以获取更多功能
Карактеристики
功能
Дали ви се допаѓа апликацијата
喜欢此应用?
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
希望您在应用商店给予我们5星好评
Испрати
发送
Испратете повратни информации
发送反馈
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
请购买此升级以获取如下功能
Отстрани реклами
去除广告
Постави позадина
设置背景
Погледете детални информации за изотопи
查看同位素详情
Погледни повеќе слики за секој елемент
查看更多元素图片
Подесирај го изгледот на периодниот систем
自定义周期表外观
Подеси ги кратенките за навигација
修改页面导航快捷键
* Можно со подобрување
* 仅限升级可用
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
告诉我们您的体验或建议以完善此应用
Затвори
关闭
Оклучено
Исклучено
Кредити на слика
图片来源
Дескрипција на верзија
版本说明
Тема
主题
Светло
浅色

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.