Елементи: Периодниот Систем
No translations found
Периоден Систем
Talaang peryodiko
Дома
No translations found
Спореди
Ipagkumpara
Поставки
Mga setting
Лист
Talaan
Преведи
Isalin
Преведување
Pagsasalin
За
Tungkol sa
Генерално
No translations found
Верзија
Bersyon
Направено од Naveen CS
No translations found
Кредити
No translations found
Побарај
No translations found
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
Tulungan na I-salin ang app sa iyong wika
Јазик
Wika
Подржени јазици
Sinusuportahang wika
Јазик на системот
Wika ng sistema
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
No translations found
Политиси за приватност
Patakaran sa Privacy
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
No translations found
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
No translations found
Резултати за
Mga resulta para sa
Елемент
No translations found
Елементи
No translations found
Дај мислење
No translations found
Контактирај не
Makipag-ugnayan sa amin
Подобри
No translations found
Подобри за повеке функции
No translations found
Карактеристики
Mga Tampok
Дали ви се допаѓа апликацијата
Nagugustuhan mo ba ang app?
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
No translations found
Испрати
Ipadala
Испратете повратни информации
Magpadala ng feedback
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
No translations found
Отстрани реклами
No translations found
Постави позадина
No translations found
Погледете детални информации за изотопи
No translations found
Погледни повеќе слики за секој елемент
No translations found
Подесирај го изгледот на периодниот систем
No translations found
Подеси ги кратенките за навигација
No translations found
* Можно со подобрување
No translations found
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
Maaari po bang sabihin sa amin ang tungkol sa iyong karanasan o magmungkahi kung paano namin maaaring gawin itong mas mahusay
Затвори
No translations found
Оклучено
Naka-on
Исклучено
Naka-off
Кредити на слика
No translations found
Дескрипција на верзија
Mga note tungkol sa bersyon
Тема
No translations found
Светло
No translations found

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.