Елементи: Периодниот Систем
Елементите: Периодичната таблица
Периоден Систем
Периодична таблица
Дома
Начало
Спореди
Сравнение
Поставки
Настройки
Лист
Лист
Преведи
Преведи
Преведување
Превод
За
Относно
Генерално
Основно
Верзија
Версия
Направено од Naveen CS
Разработено от Naveen CS
Кредити
Кредити
Побарај
Търсене
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
Помогни да преведеш това приложение на твоя език
Јазик
Език
Подржени јазици
Поддържан език
Јазик на системот
Системен език
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
Моля, рестартирай приложението, за да смениш езика
Политиси за приватност
Декларация за поверителност
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
Това приложение не събира и не продава никаква информация
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
Няма резултати, отговарящи на вашето търсене
Резултати за
Резултати за
Елемент
елемент
Елементи
елементи
Дај мислење
Оценка
Контактирај не
Контакти
Подобри
Ъпгрейд
Подобри за повеке функции
Ъпгрейд за допълнителни функции
Карактеристики
Функции
Дали ви се допаѓа апликацијата
Хареса ли ти приложението?
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
Ще ни хареса да оцениш приложението с 5 звезди в магазина
Испрати
Изпращане
Испратете повратни информации
Изпращане на отзиви
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
Моля, купете ъпгрейда, за да получите функциите по долу
Отстрани реклами
Премахни всички реклами
Постави позадина
Настрой задния план
Погледете детални информации за изотопи
Виж детайлна информация за изотопите
Погледни повеќе слики за секој елемент
Виж повече снимки за всеки елемент
Подесирај го изгледот на периодниот систем
Промени вида на периодичната таблица
Подеси ги кратенките за навигација
Промени бутоните за бърза навигация на страницата
* Можно со подобрување
* Достъпно с ъпгрейда
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
Кажи ни за твоето преживяване или ни подскажи как да го направим по-добро
Затвори
Затвори
Оклучено
Включено
Исклучено
Изключено
Кредити на слика
Кредити за снимката
Дескрипција на верзија
Бележки за версията
Тема
Тема
Светло
Светлина

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.