Елементи: Периодниот Систем
No translations found
Периоден Систем
No translations found
Дома
Галоўная
Спореди
No translations found
Поставки
Налады
Лист
No translations found
Преведи
No translations found
Преведување
Пераклад
За
Аб праграме
Генерално
Агульныя
Верзија
Версія
Направено од Naveen CS
Распрацавана Naveen CS
Кредити
Распрацоўшчыкі
Побарај
Пошук
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
No translations found
Јазик
Мова
Подржени јазици
Падтрымліваюцца Мовы
Јазик на системот
No translations found
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
No translations found
Политиси за приватност
Палітыка прыватнасці
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
No translations found
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
No translations found
Резултати за
Вынікі па запыту
Елемент
No translations found
Елементи
No translations found
Дај мислење
Ацаніць
Контактирај не
Звязацца з намі
Подобри
Платная версія
Подобри за повеке функции
Платная версія з пашыранымі магчымасцямі
Карактеристики
Магчымасці
Дали ви се допаѓа апликацијата
No translations found
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
No translations found
Испрати
Адправіць
Испратете повратни информации
Адаслаць водгук
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
No translations found
Отстрани реклами
No translations found
Постави позадина
No translations found
Погледете детални информации за изотопи
No translations found
Погледни повеќе слики за секој елемент
No translations found
Подесирај го изгледот на периодниот систем
No translations found
Подеси ги кратенките за навигација
No translations found
* Можно со подобрување
No translations found
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
No translations found
Затвори
Закрыць
Оклучено
Укл.
Исклучено
Выкл.
Кредити на слика
No translations found
Дескрипција на верзија
Заўвагі да версіі
Тема
Тэма
Светло
Светлая

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.