Елементи: Периодниот Систем
Елементи: Периодниот Систем
Периоден Систем
Периоден Систем
Дома
Дома
Спореди
Спореди
Поставки
Поставки
Лист
Лист
Преведи
Преведи
Преведување
Преведување
За
За
Генерално
Генерално
Верзија
Верзија
Направено од Naveen CS
Направено од Naveen CS
Кредити
Кредити
Побарај
Побарај
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
Јазик
Јазик
Подржени јазици
Подржени јазици
Јазик на системот
Јазик на системот
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
Политиси за приватност
Политиси за приватност
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
Резултати за
Резултати за
Елемент
Елемент
Елементи
Елементи
Дај мислење
Дај мислење
Контактирај не
Контактирај не
Подобри
Подобри
Подобри за повеке функции
Подобри за повеке функции
Карактеристики
Карактеристики
Дали ви се допаѓа апликацијата
Дали ви се допаѓа апликацијата
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
Испрати
Испрати
Испратете повратни информации
Испратете повратни информации
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
Отстрани реклами
Отстрани реклами
Постави позадина
Постави позадина
Погледете детални информации за изотопи
Погледете детални информации за изотопи
Погледни повеќе слики за секој елемент
Погледни повеќе слики за секој елемент
Подесирај го изгледот на периодниот систем
Подесирај го изгледот на периодниот систем
Подеси ги кратенките за навигација
Подеси ги кратенките за навигација
* Можно со подобрување
* Можно со подобрување
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
Затвори
Затвори
Оклучено
Оклучено
Исклучено
Исклучено
Кредити на слика
Кредити на слика
Дескрипција на верзија
Дескрипција на верзија
Тема
Тема
Светло
Светло

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.