Елементи: Периодниот Систем
Elementet: Tabelën periodike
Периоден Систем
Tabelën periodike
Дома
Shtëpi
Спореди
Krahasim
Поставки
Cilësimet
Лист
Listë
Преведи
Përkthej
Преведување
Përkthim
За
Rreth
Генерално
I përgjithshëm
Верзија
Versioni
Направено од Naveen CS
No translations found
Кредити
No translations found
Побарај
No translations found
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
No translations found
Јазик
No translations found
Подржени јазици
Gjuha e mbështetur
Јазик на системот
No translations found
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
No translations found
Политиси за приватност
No translations found
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
No translations found
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
No translations found
Резултати за
Rezultatet për
Елемент
No translations found
Елементи
No translations found
Дај мислење
No translations found
Контактирај не
Na kontaktoni
Подобри
No translations found
Подобри за повеке функции
No translations found
Карактеристики
Tiparet
Дали ви се допаѓа апликацијата
No translations found
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
No translations found
Испрати
Dërgo
Испратете повратни информации
Dërgo reagimet
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
No translations found
Отстрани реклами
No translations found
Постави позадина
No translations found
Погледете детални информации за изотопи
No translations found
Погледни повеќе слики за секој елемент
No translations found
Подесирај го изгледот на периодниот систем
No translations found
Подеси ги кратенките за навигација
No translations found
* Можно со подобрување
No translations found
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
No translations found
Затвори
No translations found
Оклучено
Aktiv
Исклучено
Joaktiv
Кредити на слика
No translations found
Дескрипција на верзија
Shënimet e versionit
Тема
No translations found
Светло
No translations found

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.