Елементи: Периодниот Систем
No translations found
Периоден Систем
No translations found
Дома
No translations found
Спореди
No translations found
Поставки
Iestatījumi
Лист
No translations found
Преведи
No translations found
Преведување
Tulkošana
За
Par
Генерално
No translations found
Верзија
Versija
Направено од Naveen CS
No translations found
Кредити
No translations found
Побарај
Meklēšana
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
No translations found
Јазик
Valoda
Подржени јазици
Atbalstītā valoda
Јазик на системот
No translations found
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
No translations found
Политиси за приватност
Konfidencialitātes politika
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
No translations found
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
No translations found
Резултати за
Rezultāti atbilstoši
Елемент
No translations found
Елементи
No translations found
Дај мислење
No translations found
Контактирај не
Sazināties ar mums
Подобри
No translations found
Подобри за повеке функции
No translations found
Карактеристики
Līdzekļi
Дали ви се допаѓа апликацијата
No translations found
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
No translations found
Испрати
Sūtīt
Испратете повратни информации
Sūtīt atsauksmi
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
No translations found
Отстрани реклами
No translations found
Постави позадина
No translations found
Погледете детални информации за изотопи
No translations found
Погледни повеќе слики за секој елемент
No translations found
Подесирај го изгледот на периодниот систем
No translations found
Подеси ги кратенките за навигација
No translations found
* Можно со подобрување
No translations found
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
No translations found
Затвори
No translations found
Оклучено
Ieslēgts
Исклучено
Izslēgts
Кредити на слика
No translations found
Дескрипција на верзија
Versijas piezīmes
Тема
No translations found
Светло
No translations found

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.