Елементи: Периодниот Систем
元素: 週期表
Периоден Систем
週期表
Дома
主頁
Спореди
比較
Поставки
設定
Лист
列表
Преведи
翻譯
Преведување
翻譯
За
關於
Генерално
通用
Верзија
版本
Направено од Naveen CS
由Naveen CS開發
Кредити
功勞
Побарај
搜尋
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
幫助我們翻譯此應用
Јазик
語言
Подржени јазици
支援的語言
Јазик на системот
系統語言
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
請重新啟動應用來切換語言
Политиси за приватност
隱私策略
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
本應用不收集或存儲任何用戶數據
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
未找到匹配的搜索項
Резултати за
搜尋結果
Елемент
元素
Елементи
元素
Дај мислење
評分
Контактирај не
聯絡我們
Подобри
升級
Подобри за повеке функции
升級以取得額外功能
Карактеристики
功能
Дали ви се допаѓа апликацијата
喜歡此應用?
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
我們很樂意您在應用商店给我們的应用5星評價
Испрати
傳送
Испратете повратни информации
提供意見
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
請付費升級以獲取下列功能
Отстрани реклами
移除廣告
Постави позадина
設置背景
Погледете детални информации за изотопи
查看有關同位素的詳細信息
Погледни повеќе слики за секој елемент
查看元素的更多相關圖像
Подесирај го изгледот на периодниот систем
自定義週期表的外觀
Подеси ги кратенките за навигација
修改頁面導航的快捷鍵
* Можно со подобрување
* 升級後有效
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
告訴我們您的體驗或建議以便讓我們知道如何使它變得更好
Затвори
關閉
Оклучено
開啟
Исклучено
關閉
Кредити на слика
圖片來源
Дескрипција на верзија
版本註解
Тема
主題
Светло

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.