Темно
No translations found
Позадина
No translations found
Користи ја акцентираната боја на мојот Windows
No translations found
Принтено
No translations found
Превземи
No translations found
Откриено
No translations found
Елементи: Периодичната табела обезбедува сеопфатни и корисни информации за хемиските елементи сите на едно место.
No translations found
Кликнете на елемент за да дознаете повеќе за својствата, историјата, потеклото на името, сликите, апликациите, опасностите и дијаграмот со електронска обвивка на секој елемент.
No translations found
Визуално убаво обоена табела
No translations found
Едноставен дизајн на течност и има многу детали
No translations found
Детална дескрипција за секое тело
No translations found
Види го листот на сите елементи во азбучен ред
No translations found
Дијаграм и слика на електронска обвивка за секој елемент
No translations found
Спореди ги карактеристиките на 2 елементи
No translations found
Побарај за елементот со нивниот симбол, атомскиот број или име
No translations found
Детални информации за главните изотопи
No translations found
Линкови до информативни веб-страници за понатамошно студиранје
No translations found
Работи без интернет, не треба конекција за да работи
No translations found
Група
Grupi
Периода
Perioda
блок
Blloku
Продавница
No translations found
Слика
No translations found
Повеке слики
No translations found
Карактеристики
No translations found
Општи Својства
No translations found
Физички Својства
No translations found
Атомски Својства
No translations found
Повеќе
Më shumë
Веб-локација
Sajti i uebit
Име
Emri
Симбол
Simboli
Атомски број
No translations found
Атомска тежина
No translations found

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.