Rhenium
இரேனியம்
Osmium
ஓசுமியம்
Iridium
இரிடியம்
Platin
பிளாட்டினம்
Guld
தங்கம்
Kviksølv
பாதரசம்
Thallium
தாலியம்
Bly
ஈயம்
Bismuth
பிசுமத்
Polonium
பொலோனியம்
Astat
அசுட்டட்டைன்
Radon
ரேடான்
Francium
பிரான்சியம்
Radium
ரேடியம்
Actinium
அக்டினியம்
Thorium
தோரியம்
Protactinium
புரோடாக்டினியம்
Uranium
யுரேனியம்
Neptunium
நெப்டியூனியம்
Plutonium
புளுடோனியம்
Americium
அமெரிகியம்
Curium
கியூரியம்
Berkelium
பெர்க்கிலியம்
Californium
கலிபோர்னியம்
Einsteinium
ஐன்ஸ்டைனியம்
Fermium
பெர்மியம்
Mendelevium
மெண்டலீவியம்
Nobelium
நொபிலியம்
Lawrencium
இலாரென்சியம்
Rutherfordium
இரதர்ஃபோர்டியம்
Dubnium
தூப்னியம்
Seaborgium
சீபோர்கியம்
Bohrium
போரியம்
Hassium
ஆசியம்
Meitnerium
மெய்ட்னீரியம்
Darmstadtium
டார்ம்சிட்டாட்டியம்
Røntgenium
இரோயன்ட்கெனியம்
Copernicium
கோப்பர்நீசியம்
Nihonium
நிகோனியம்
Flerovium
பிளெரோவியம்
Moscovium
மாசுக்கோவியம்
Livermorium
லிவர்மோரியம்
Tennessine
தென்னிசீன்
Oganesson
ஒகனிசோன்
Ammonium
அமோனியம்
Fluorid
புளோரைட்
Klorid
குளோரைட்
Bromid
புரோமைட்
Jodid
ஐயோடைட்
Klorat
குளோரேற்

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.