Темно
Temno
Позадина
Ozadje
Користи ја акцентираната боја на мојот Windows
Uporabi windows barvo povdarkov
Принтено
No translations found
Превземи
No translations found
Откриено
Datum odkritja
Елементи: Периодичната табела обезбедува сеопфатни и корисни информации за хемиските елементи сите на едно место.
Periodni sistem zagotavlja celovite in uporabne informacije o kemičnih elementih na enem mestu.
Кликнете на елемент за да дознаете повеќе за својствата, историјата, потеклото на името, сликите, апликациите, опасностите и дијаграмот со електронска обвивка на секој елемент.
Kliknite element, če želite izvedeti več o lastnostih, zgodovini, poreklu imena, slikah, uporabi, nevarnostih in diagramih elektronskih lupin vsakega elementa.
Визуално убаво обоена табела
No translations found
Едноставен дизајн на течност и има многу детали
No translations found
Детална дескрипција за секое тело
No translations found
Види го листот на сите елементи во азбучен ред
No translations found
Дијаграм и слика на електронска обвивка за секој елемент
No translations found
Спореди ги карактеристиките на 2 елементи
No translations found
Побарај за елементот со нивниот симбол, атомскиот број или име
No translations found
Детални информации за главните изотопи
No translations found
Линкови до информативни веб-страници за понатамошно студиранје
No translations found
Работи без интернет, не треба конекција за да работи
No translations found
Група
Skupina
Периода
Perioda
блок
Blok
Продавница
No translations found
Слика
No translations found
Повеке слики
Več slik
Карактеристики
Lastnosti
Општи Својства
No translations found
Физички Својства
No translations found
Атомски Својства
No translations found
Повеќе
No translations found
Веб-локација
No translations found
Име
Ime
Симбол
Znak
Атомски број
Vrstno število
Атомска тежина
Atomska teža

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.