Елементи: Периодниот Систем
Елементи: Периодни Систем
Периоден Систем
Периодни Систем Елемената
Дома
Почетна
Спореди
Упореди
Поставки
Подешавања
Лист
Листа
Преведи
Преведи
Преведување
Превођење
За
О програму
Генерално
Главно
Верзија
Верзија
Направено од Naveen CS
Аутор: Naveen CS
Кредити
Захвалности
Побарај
Претражи
Помогни да ја преведеш оваа апликација во твојот јазик
Помозите у превођењу апликације на Ваш језик
Јазик
Језик
Подржени јазици
Подржани језици
Јазик на системот
Системски језик
Ви се молиме рестартирајте ја апликацијата за да го сменете јазикот
Молимо покрените поново апликацију за промену језика
Политиси за приватност
Политика приватности
Оваа апликација не збира и зачувува дата на корисникот
Ова апликација не прикупља или складишти Ваше податке
Никој елемент не се совпаѓа со вашето пребаруванје
Нема елемената који се поклапају са вашом претрагом
Резултати за
Резултати за
Елемент
елемент
Елементи
елементи
Дај мислење
Оцените
Контактирај не
Контактирајте нас
Подобри
Унапреди
Подобри за повеке функции
Унапредите за више функција
Карактеристики
Функције
Дали ви се допаѓа апликацијата
Уживате у апликацији?
Ние би сакале да ја оцените нашата апликација со 5 ѕвезди
Волели бисмо да оцените апликацију са 5 звездица
Испрати
Пошаљи
Испратете повратни информации
Пошаљите повратне информације
Ви се молиме купите подобрување за да ги добиете наведените функции
Молимо купите унапређену верзију да бисте могли да
Отстрани реклами
Уклоните све рекламе
Постави позадина
Подесите позадину
Погледете детални информации за изотопи
Погледате детаљне информације о изотопима
Погледни повеќе слики за секој елемент
Погледате више слика за сваки елемент
Подесирај го изгледот на периодниот систем
Подесите изглед периодног система
Подеси ги кратенките за навигација
Подешавање тастера за навигацију
* Можно со подобрување
* Доступно уз надоградњу
Кажете ни за вашето искуство и кажете ни како да подобриме
Опишите нам своје искуство или предложите како апликацију можемо учинити још бољом
Затвори
Затвори
Оклучено
Укључено
Исклучено
Искључено
Кредити на слика
Захвалности за слике
Дескрипција на верзија
Информације о верзији
Тема
Теме
Светло
Светло

Periodic Table invites you to become a translator to help them translate their General Terms project.

Sign up for free or login to start contributing.